betondakidee

Plannen Betondak weer een stap verder

17 maart 2017 | Betondak idee

In het afgelopen jaar is er door de initiatiefnemer, gemeente én inwoners, belanghebbenden en belangstellenden hard gewerkt aan de nieuwe plannen voor ‘Betondak’.

En we zijn weer een stap verder! Uit de ideeën en suggesties die het afgelopen jaar zijn verzameld heeft het projectteam een eerste voorstel voor een organisch plan gemaakt. Een organisch plan? Ja, een nieuw ‘bestemmingsplan’ dat ruimte geeft voor verandering maar de gewenste kwaliteit wel vastlegt. De ideeën rondom wonen, werken, groen, verkeer en meer goede suggesties, zoals het terugbrengen van de Bomenlaan voor Betondak zijn hierin verwerkt.

Wij willen graag weten wat u daarvan vindt. Daarom organiseren wij op 11 april aanstaande van 19.30 tot 22.00 uur weer een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij het plan. Na de presentatie gaat u in kleine groepen reageren op wat u gehoord en gezien heeft.

Wilt u graag meedoen? Dan stellen wij het op prijs als u een mailtje stuurt aan info@betondakidee.nl Graag horen wij met hoeveel personen u komt. De bijeenkomst vindt wederom plaats op de locatie van Betondak.